JASNO Shutters

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters, verticale lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën maken daarbij het verschil.

Van advies tot perfect resultaat

Alles wat wij leveren valt onder de noemer maatwerk. Wij komen vrijblijvend bij u thuis om advies te geven en gelijktijdig in te meten. U ontvangt daarna binnen 1 week onze offerte. Tevens installeren wij met onze deskundige medewerkers uw bestelde produkten met zorgvuldigheid en bieden uiteraard aftersales. Ook prettig om te weten is dat het afval van de verpakkingen altijd door ons wordt afgevoerd.

André’s tip

De shutters van JASNO zijn gemakkelijk in onderhoud! Je kunt stof en vuil heel eenvoudig er af halen met een duster of een plumeau. Hardnekkig vuil kun je het best even verwijderen met een vochtige doek. Let op! Maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de lak van de shutters aantasten. Voor het beste resultaat om de shutters schoon te maken is het handig om de lamellen van de shutters eerst even te sluiten. Na de ene kant schoongemaakt te hebben draai je de lamellen de andere kant op en maak je de andere kant schoon! Eenvoudig dus!